• Κιν
  • 6945 230292 - Τηλ 22210 77896

Δευτέρα - Παρασκευή ( 9.00 - 13.00 & 17.00 - 21.00  )

Θεραπεια με

Δινόλουτρο

Τι είναι το Δινόλουτρο


Η υδροθεραπεία μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική για τη θεραπεία διαφόρων παθολογικών καταστάσεων, κυρίως όταν αυτές προκαλούν οιδήματα στα άκρα και κακή κυκλοφορία του αίματος. Τα δινόλουτρα πραγματοποιούνται σε μικρή μπανιέρα με ελεγχόμενη θερμοκρασία, όπου σχηματίζονται δίνες νερού υπό πίεση, όπως ακριβώς και σε ένα τζακούζι. Τοποθετούμε μέσα στη μπανιέρα, το κάτω ή το άνω άκρο, ανάλογα με το που εντοπίζεται το πρόβλημα και εφαρμόζουμε την υδροπίεση για 15-20 λεπτά τη συνεδρία.

Εφαρμογή και αποτελέσματα


Η χρήση κρύου νερού ενδείκνυται σε οξείς τραυματισμούς, όπως είναι το διάστρεμμα, για την απομάκρυνση του οιδήματος και τη μείωση της φλεγμονής. Επίσης, βοηθάει στη μυϊκή χαλάρωση που θέλουμε να επιτύχουμε, έπειτα από μία παρατεταμένη προσπάθεια. Αρκετοί μαραθωνοδρόμοι χρησιμοποιούν το κρύο δινόλουτρο, για χαλάρωση και αποκατάσταση. Η χρήση αντίθετα του ζεστού νερού, ενδείκνυται σε περισσότερο χρόνιες καταστάσεις, όπου δεν υπάρχει ο φόβος επιδείνωσης της φλεγμονής και επιθυμούμε να επιτύχουμε αύξηση του εύρους κίνησης μιας άρθρωσης και προετοιμασία για κινητοποίηση.

Χρειάζεστε κάποια υπηρεσία μας? Κλείστε Ραντεβού μαζί μας

Κλείστε μαζί μας ραντεβου για το Κέντρο Φυσικοθεραπειας ή για κατ'οικον επίσκεψη
και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατον.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μ. Αλεξάνδρου 42, Χαλκίδα, Εύβοια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (24X7)

Κιν : 6945 230 292 Τηλέφωνο : 22210 77896

EMAIL

xzazatis@yahoo.com

ΩΡΑΡΙΟ

Δευ έως Παρα 9 πμ-1 μμ 5 μμ-9μμ

Σχετικά με εμάς

Το κέντρο φυσικοθεραπείας Χαράλαμπος Δ. Ζαζάτης ασχολείται με την πρόληψη και την αποκατάσταση των μυοσκελετικών - νευρολογικών παθήσεων και διαταραχών. Στόχος μας η επίτευξη των προσωπικών σας επιδιώξεων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, ανεξαρτήτου ηλικίας ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.